Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξέσπασε με χατ-τρικ!

1524700

Εντυπωσιακός ο Μπράουν Ιντέγε, πέτυχε το παρθενικό του χατ-τρικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στην Βέροια, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί φορ τοπ – κλάσης.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδανικότερο ξεκίνημα στην νέα Super League  δε θα μπορούσε να περιμένει ο Μπράουν Ιντέγε! Ο διεθνής Νιγηριανός φορ του Θρύλου βρήκε ρυθμό και … ξέσπασε αναδεικνύοντας στο θριαμβευτικό 6-1 της πρεμιέρας απέναντι στην Βέροια πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας.

Η συνύπάρξή του με τον Μάρκο Μάριν έμελλε να φέρει εντυπωσιακά ααποτελέσματα για τος πρωταθλητές Ελλάδας από την πρώτη τους κιόλας κοινή παορυσία το αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων». Με πολλαπλά κερδισμένο τον Θρύλο, αλλά κaι τους οπαδούς του, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα μοναδικό θέαμα, που τους προσέφεραν απλόχερα οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο!

Ένα χατ τρικ το οποίο απογείωσε στα ύψη τον δείκτη αυτοpεποίθησης του 27χρονου Νιγηριανού επιθετικού. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κρίσιμη  συνέχεια.

Έκανε και «ποδαρικό» στη νέα σεζόν!

Μάλιστα, ο 27χρονος επιθετικός έκανε και …ποδαρικό στο σκοράρισμα για τον Ολυμπιακό στην νέα Super League ανοίγοντας τον χορό των «ερυθρόλευκων» τερμάτων στο 25′.

Ο Ιντέγε, ο οποίος άλλαζε μονίμως θέσεις και άνοιγε ταυτόχρονα διαδρόμους για τους συμπαίκτες του πανηγύρισε το πρώτο χατ- τρικ του με την φανέλα του Θρύλου, έχοντας μάλιστα να επιδείξει στο ενεργητικό του και μία ασίστ στη φάση από την οποία προήλθε το 3-0 του Τάρικ Ελιουνούσι.

Συμπερασματικά μ’ έναν τέτοιο Ιντέγε ο Ολυμπιaκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανένα.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button