ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!»

Στην ενέργεια που θα πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός ώστε να λυγίσει την αντίσταση του μαχητικού Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

 

Στους τομείς, που θα δώσουν στον Ολυμπιακό αίσθηση υπεροχής απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Ο 23χρονος διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι ο ίδιος καιοι συμπάικτες του να περιορίσου την δράση του Στέφαν Γιόβιτς, που αποτελεί το σημείο αναφοράς των πρωταθλητών Σερβίας

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι εύκολη ομάδα, πρόκειται για μία καλά συγκροτημένη ομάδα και παίζουν καλά και σε άμυνα και σε επίθεση. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια όπως συνηθίζουμε στην έδρα μας και να παίξουμε καλή άμυνα ώστε να κερδίσουμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ιωάννη Παπαπέτρου, για να προσθέσει, αναφερόμενος στον Στέφαν Γιόβιτς:

«Ο Γιόβιτς δημιουργεί πάρα πολύ καλά, έχει πολλές ασίστ. Είναι κάτι που πρέπει να βγάλουμε από το παιχνίδι τους. Έχουν πολλούς παίκτες που παίζουν μακριά από τη μπάλα για να σουτάρουν από στατική θέση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελαττώσουμε. Έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για τον τρόπο που προετοιμάζονται για τα παιχνίδια: «Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Δε νομίζω πως πλέον πρέπει να τα δουλεύεις μία εβδομάδα στην προπόνηση όπως γινόταν παλιότερα. Πλέον έχει συνηθίσει ο εγκέφαλος και ο οργανισμός να παίρνει την πληροφορία και από τη στιγμή που τα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία, μπορούμε να μπούμε και να τα κάνουμε κατευθείαν στο παιχνίδι».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button