ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

apokalypsiii

Ενήμερος για το φλερτ των πρωταθλητών Ελλάδας προς τον Αντερλάν Σάντος παρουσιάστηκε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού της Βαλένθια Κάρλος Περέιρα.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Απόλυτα ενημερωμένος για το προχωρημένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον Αντερλάν Σάντος εμφανίστηκε ο ατζέντης του Βραζιλιάνου αμυντικού Κάρλος Περέιρα.

Ο μάνατζερ του άσου της Βαλένθια τόνισε ότι γνωρίζει για το έντονο ενδιαφέρον του Μάρκο Σίλβα και πόσο πολύ τον θέλει στους πρωταθλητές Ελλάδας ο Πορτογάλος τεχνικός

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Περέιρα

Για τις ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρονται για τον 27χρονο στόπερ: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Αντερλάν. Πραγματοποίησε ορισμένες εκπληκτικές σεζόν στην Μπράγκα και παρότι, όταν πήγε στη Βαλένθια, πολλοί ήταν αυτοί που εξέφραζαν αμφιβολίες, για το ένα θα καταφέρει να “πιάσει”, εκείνος τα πήγε πολύ καλά».

Για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας:
«Καταλαβαίνετε τη θέση μου… Δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να μιλήσω ανοιχτά, ούτε καν να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω επαφές. Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι ο Μάρκο Σίλβα θα τον ήθελε στην ομάδα».

Για εκείνους που πιστεύουν πως είναι… φευγάτος από τη Βαλένθια: «Δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει κάποια εκπληκτική συζήτηση για να φύγει, ωστόσο δεν μπορούμε τώρα να το αποκλείσουμε. Στη συγκεκριμένη φάση όλα είναι πιθανά. Λόγω της προόδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, πάντως, ο Αντερλάν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων κι από άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, οπότε είναι ακόμα πρόωρο να πούμε τι θα συμβεί. Θα γνωρίζουμε πάντως τις επόμενες ημέρες»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button