ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νωρίτερα με Υδραϊκό ελέω Super Cup

Στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά θα επιστρέψει μετά από 5,5 μήνες ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι σε ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής θα αντιμετωπίσουν τον Υδραϊκό  (19:30) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος .

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στον μεγάλο τελικό του Super Cup τον αναγκάζουν να αλλάξει το πρόγραμμα του στην Ελλάδα. Έτσι οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (14/11 19:30) τον Υδραϊκό στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, που  άνοιξε ύστερα από τα έργα ανακατασκευής που πραγματοποιήθηκαν.

Οι πρωταθλητές δίνουν βάρος στην Ευρώπη όπου δεν έχουν ξεκινήσει καλά, καθώς εντός συνόρων, δε φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τον νικήσει.

Ο Θοδωρής Βλάχος έχει στη διάθεσή του όλους του τους αθλητές και έτσι την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button