ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ντρέπομαι για την εικόνα από το 15’ και μετά!»

Έντονα προβληματισμένος από την παρουσία των παικτών του κόντρα στη Κύμη μετά το αρχικό 41-17 παρουσιάστηκε ο  Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκρουσε «καμπανάκι» στους παίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της χιτσκοκικής αναμέτρησης με την Κύμη

Τόνισε πώς αισθάνεται ντροπή για την εικόνα της ομάδας του μετά το 15ο λεπτό, κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του… κινδύνου ενόψει της συνέχειας και αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

«Σήμερα κάναμε το 1-0, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι. Όταν ήμασταν συγκεντρωμένοι είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση. Κρατήσαμε την Κύμη στους 8 πόντους στην πρώτη περίοδο και στους 11 στο 15’. Μετά το 15ο λεπτό έφτασε στους 25 πόντους η διαφορά και όλοι πίστεψαν ότι θα ήταν εύκολο το παιχνίδι και έτσι σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε. Για την εικόνα μετά το 15’ πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, με τον τρόπο που έπαιξε σήμερα. Μίλησα στους παίκτες στα αποδυτήρια και τους είπα ότι πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρώτα εγώ και μετά όλοι οι παίκτες, γιατί δεν μπορεί να παίζει έτσι ο Ολυμπιακός. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, φαίνεται ότι δεν θα πάνε όπως τα θέλουμε τα πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για το αν το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι πνευματικό ή αγωνιστικό: «Η ομάδα θέλει το κάτι παραπάνω από όλους. Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο και έχουμε κάνει παιχνίδια που έχουμε δείξει την ποιότητα και τις ικανότητές μας και έχουμε νικήσει δύο φορές ομάδες που είναι στο Final Four… Όταν παίζουμε έτσι, κάτι φταίει. Είναι και πνευματικό και αγωνιστικό σίγουρα».

Για τον Ρόμπερτς: «Έχει ένα πρόβλημα στη μέση και θα δούμε αύριο με τον γιατρό».

Για το αν δεν έχουν θέληση οι παίκτες του: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν προσπαθούν οι παίκτες. Σίγουρα είμαι πολύ προβληματισμένος και όλο αυτό το διάστημα που δεν παίζουμε καλά, προσπαθώ να βρω τον τρόπο και την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Εάν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις κακές εμφανίσεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button