Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝτεΣον Τόμας για Θρύλο! (Videos)

Με βάση αναφορές από το Ισραήλ, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου Αμερικανού φόργουορντ.

 

Την ισραηλινή αγορά φαίνεται να εμπιστεύεται πολύ μεγάλο βαθμό ο Ολυμπιακός του Ντέίβιντ Μπλατ, όσον αφορά την προσπάθεια μεταγραφικής του ενίσχυσης

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης της χώρας ο 59χρονςο προπονητής φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση ενός πρώην του παίκτη στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο λόγος για τον τον ΝτεΣόν Τόμας, ο οποίος μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τις θέσεις ς «3» και «4». Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Ισραήλ, ο 27χρονος ύψους 2.01μ. Αμερικανός φόργουορντ, είναι πιθανό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ιωάννη Παπαπέτρου στους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες εκτός από πόιντ γκαρντ εξετάζουν παίκτη, ο οποίο να διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά να καλύψει τόσο τη θέση του ως σμολ φόργουορντ και υπό προϋποθέσεις και ως πάουερ, ώστε να δίνει βοήθειες κυρίως στον Κώστα Παπανικολάου, αλλά και αν χρειαστεί στους Γιώργο Πρίντεζη και Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο ΝτεΣόν Τόμας, έμεινε μέσα στην εβδομάδα ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρότι πέρυσι σε 28 αγώνες της Ευρωλίγκας είχε 11,5 πόντους (45,5% δίποντα, 42,5% τρίποντα, 68,9% βολές), 3,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι, σε 24 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Ο 27χρονος Αμερικανός αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Οχάιο στις ΗΠΑ και επελέγη το 2013 στο νο.58 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Επίσης έχει να επιδείξει θητεία  και στις Ναντέρ, Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές, ενώ στη πατρίδα του φόρεσε για μία σεζόν (2015-16) τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των «σπιρουνιών», Όστιν Σπερς.

Απο τον Ολυμπιακό πάντως, διαψεύδουν πως ο Τόμας ενδιαφέρει για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ας απολαύσουμε ορισμένα από τα … κατορθώματά του

 

https://youtu.be/NdnXCSZIVcc

 

https://youtu.be/I_ykLHB6Vio

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button