Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποθεωτικό ντεμπούτο για Καρντόσο!

kardoso-e1472731901348

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατέγραψε ο διεθνής Παραγουανός φορ περνώντας αλλαγή στη θέση του Μάρκο Μάριν στο 70’.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν για τον Όσκαρ Καρντόσο η αναμέτρηση της πρεμι΄ρας του νέου πρωταθλήματος, που βρήκε τον Ολυμπιακό να συντρίβει με 6-1 την Βέροια.

Ο νεοαποκτηθείς Παραγουανός γκολεαδόρ  πραγματοποίσε το ντεμούτο του με τη φανέλα των μόνιμα πρωταθλητών Ελλάδας, περνώντας αλλαγή στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης, αντί του Μάρκο Μάριν και γνώρισε την αποθέωση από 20.000 και πλέον οπαδούς του Θρύλου!

Μάλιστα, λίγα δευτεόλεπτα πριν περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Καρντόσο φίλησε το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» σε μία ένδειξη τεράστιου σεβασμού της ομάδας για λογαριασμό της οποία θα αγνωίζεται τα δύο επόμενα χρόνια!

Στο καθυαρά αγνωισιτκό μέρος, ο Καρντόσο στο μικρό διάστημα, που πρόλαβε ν’ αγωνιστεί, ανέδειξε ορισμένες πτυχές της πιότητάς του, ανοίγοντας διαδρόμους κι έδειξε ότι προϊόντος του χρόνου θα βρει τον ρυθμό του. Κι αναφερόμαστε σε ένα χρονικό διάστημα, όπου ο Πάουλο Μπέντο  άλλαξε την διάταξη των πρωταθλητών Ελλάδας σε 4-4-2 περνώντας τον Παραγουανό στην κορυφή της επίθεσης ως παρτενέρ του Μπράουν Ιντέγε.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button