ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Νταμπλ κι ευρωπαϊκό!»

Το έναυσμα για σάρωμα των τίτλων έδωσε ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» να αναπληρώσουν το κενό της Ρόμπισνον με ισάξια παίκτρια.

 

Με την πίστη για εκπλήρωση των υψηλών φετινών στόχων να ξεχειλίζει, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η media day της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός Χάρης Παυλίδης στάθηκε στην ανάγκη η ομάδα να παλέψει για τη κατάκτηση όλων  των τροπαίων, αλλά και την κατάληψη της ευρωπαϊκής κορυφής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δυσάρεστη τροπή, που πήρε για τους «ερυθρόλευκους» η υπόθεση της Κριστίν Ρόμπισον, η οποία σταματάει από την ενεργό δράση λόγω υποτροφίας την οποία πήρε από Πανεπιστήμιο του Καναδά.

«Εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο ο στόχος μας είναι να πάμε στο Final-4. Έχετε δει ότι υπάρχουν 7-8 ομάδες πολύ καλές ομάδες. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές, τα χιαστί παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα ανεξαρτήτου αντιπάλου οπότε σαν πρώτο στόχο έχουμε να πάμε στο Final-4 όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια και αφού πάμε εκεί σαφώς το να κερδίσουμε το κύπελλο θα είναι ο πρώτος και ο μεγάλος μας στόχος και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ότι κάναμε πέρυσι.

Είχαμε μια αρνητική εξέλιξη για εμάς, θετική για την αθλήτρια. Η Καναδέζα η Ρόμπινσον που ήρθε πριν από δυο μέρες και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό είχε κάνει μια αίτηση σε ένα πανεπιστήμιο για μια υποτροφία και έλαβε ειδοποίηση ότι κέρδισε την υποτροφία. Για ένα μεταπτυχιακό σε πολύ καλό πανεπιστήμιο. Σήμερα το πρωί είχαμε κάποιες συζητήσεις, το καλύτερο για την ίδια και για την ομάδα μας εφόσον δεν μπορούσαμε να την έχουμε για όλο το διάστημα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Της ευχηθήκαμε καλή συνέχεια. Με εντολή του προέδρου έχουμε αρχίσει ήδη διαδικασίες για να αντικαταστήσουμε τη Ρόμπινσον. Είναι δύσκολο λόγω του timing, δεν υπάρχουν πολλές ελεύθερες παίκτριες. Θα δούμε αν βρούμε κάτι που θα ταιριάζει στον Ολυμπιακό και στο επίπεδο των υπόλοιπων αθλητριών μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε απλά μια αθλήτρια για να γεμίσουμε το ρόστερ μας. Θέλουμε να πάρουμε μια αθλήτρια που θα ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε.

 

Θα είναι ένα κίνητρο παραπάνω για εμάς ο τρόπος που χάσαμε πέρυσι το κύπελλο. Τα κορίτσια είναι μια ακόμα χρονιά πιο έμπειρα, έχουμε ένα πολύ καλό Ελληνικό κορμό ο οποίος ενισχύθηκε και ακόμα περισσότερο με τη Χριστίνα την Τσουκαλά και τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, δυο από τις πολύ καλές Ελληνίδες παίκτριες. Θεωρώ ότι η δύναμη μας είναι οι Ελληνίδες παίκτριες και οι ξένες είναι να δώσουν το κάτι παραπάνω. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες  κάνουν τη διαφορά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και εξαρτάται σε τι κατάσταση θα είμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button