ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νταμπλ και στο πινγκ πονγκ!

osfppingpong

Την κατάκτηση του νταμπλ και στην επιτραπέζια αντισφαίριση πανηγύρισε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει η …υπερκούπωση σ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα για τον Ολυμπιακό!

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η επιτραπέζια αντισφαίριση. Εκεί, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν και το Κύπελλο Ελλάδας , προσθέτοντας ακόμη ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους κάνοντας το νταμπλ.

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το Τοπικό Κύπελλο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αττικής. Στο τελικό η ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών με 4-3 και κατέκτησε το Κύπελλο, το δεύτερο τρόπαιο στη σεζόν σε διασυλλογικό επίπεδο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας το νταμπλ! Ο Ολυμπιακός είχε στην σύνθεση του τους διεθνείς Κώστα Παπαπαγεωργίου και Τάσο Ρηνιώτη, τους διεθνείς εφήβους Γιάννη Σγουρόπουλο και Γιώργο Σταματούρο καθώς και τον παμπαίδα Σωκράτη-Βησσαρίωνα Γιαννούτσο.

Την πρώτη μέρα των αγώνων ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης παρέταξε μόνο τους τρεις (3) νεαρούς αθλητές του.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός κέρδισε στον ημιτελικό την ομάδα Ταταύλα και στον τελικό επικράτησε με 4-3 της ομάδας του ΑΣ Πέρα Αθηνών, με το νεαρό αθλητή Γιάννη Σγουρόπουλο να σημειώνει δύο νίκες και τον Τάσο Ρηνιώτη να διαμορφώνει το τελικό 4-3.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα καθώς και στον προπονητή Γιώργο Χριστοφοράκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός μας. Νταμπλ παντού σε όλα τα σπορ. Νίκες και μόνο νίκες σε όλα τα αθλήματα. Θρύλος και στο πινγκ πονγκ ο Ολυμπιακός μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button