ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νοκ άουτ ο Αγραβάνης με Κολοσσό

Εκτός πλάνων του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ματς με τον Κολοσσό τέθηκε ο διεθνής φόργουροντ λόγω του προβλήματός του στην περόνη. Θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

 

Οριστικά χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση του «Βενετόκλειου«» απέναντι στον Κολοσσό.

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα με χτύπημα , όπως αποδεχθηκε δεν θα βρεθεί σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του για νίκη απέναντι στον Κολοσσό το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει υποστεί κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατο. Αγωνία να προλάβει το ματς με Μιλάνο.

Η κατάστασή του μπορεί να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα κρίθηκε σκόπιμο ο 23χρονος φόργουορντ να προφυλαχθεί.
Με την πλευρά του παίκτη να κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο την προσεχή Πέμπτη για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα

Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου, τα νέα σχετικά με τον τραυματισμό του είναι άκρως ενθαρρυντικά, αφού το πρόβλημα στον αυχένα, που «κληρονόμησε» ήταν επιπόλαιο, μεάμεση συνέπεια ο 27χρονος φόργουορντ να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Κολοσσό

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button