ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Νιώθω όλο και καλύτερα!»

Στην διαρκή βελτίωση που αισθάνεται ο ίδιος και το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους του, αναφέρθηκε ο Κιμ Τιλί.

Είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων για τον Ολυμπιακό

Ο λόγος για τον Κιμ Τιλί, ο οποίος επανήλθε δριμύτερος στα παρκέ , έπειτα την πολύμηνη περιπέτεια του τραυματισμού του και πλέον οδηγεί τους «ερυθρόλευκους» στον δρόμο των επιτυχιών

Ο Γάλλος φόργουρντ, ωστόσο ακόμη προσπαθεί να βρει τα «πατήματά» του.. Αυτό τουλάχιστον τόνισε λίγη ώρα πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με την Μπαμπεργκ για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Με τον έμπειρο παίκτη να στέκεται στην κρισιμότητα της αναμέτρησης:

«Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, η Μπάμπεργκ πάντα είναι ύπουλη όταν παίζεις απέναντί της. Έχει έξυπνους παίκτες, καλό ράστερ και τώρα με τον νέο προπονητή θα είναι πιο δύσκολο. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να προχωρήσουμε όπως θέλουμε. Θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα αντιδράσουν, εμείς όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κιμ Τιλί, για να προσθέσει:

«Αυτό είναι το επικίνδυνο. Θα έρθουν να παίξουν χωρίς πίεση. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε με ένταση και να πάρουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Αναφερόμενος στο πώς αισθάνεται ο ίδιος, τόνισε:
«Νιώθω όλο και καλύτερα. Δεν νομίζω ότι είμαι στο 100% ακόμα αλλά προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα κυρίως μέσα από την άμυνα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά για να φτάσω στο 100%».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button