REDΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο του Ολυμπιακού!»

Στον συγκλονιστικό κόσμο του Θρύλου αφιέρωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες το βραβείο του MVP  της 30ής αγωνισικτής της Super League. 

 

Την ευγνωμοσύνη του προς τον μοναδικό λαό του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Τσόρι Ντομίνγκες!

Ο Αργεντινός «μαέστρος» των πρωταθλητών Ελλάδας στο πλαίσιο της βράβευσης του για τον τίτλο του MVP  της 30ής αγωνιστικής της Super League που του απονεμήθηκε, στάθηκε στην αγάπη που νιώθει από τους οπαδούς της ομάδας, στους οποίους και αφιέρωσε το συγκεκριμένο βραβείο!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσόρι:

Για το βραβείο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα αυτό το βραβείο. Δεν το περίμενα, αλλά το χαίρομαι πολύ. Είναι μία δύσκολη και περίεργη χρονιά για εμένα γιατί έχω λίγες συμμετοχές, όμως όσο έπαιξα πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που έχω καταφέρει να βοηθήσω για άλλη μία φορά την ομάδα μου».

Για την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτούς διότι ακόμη και όταν δεν έπαιζα με αγαπούσαν και με υποστήριζαν. Ανταποδίδω την αγάπη. Είμαι πολύ συγκινημένος για την αγάπη που έχω από τον κόσμο και θέλω να την μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Όπως πάντα λέω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στην ομάδα μας, στους συμπαίκτες μου και στην οικογένεια μου, που με υποστηρίζουν κάθε μέρα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button