ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Νιώθω ακόμη έφηβος!»

ventikos1

Την έντονη συγκίνησή του για το γεγονός ότι έκλεισε 63 χρόνια από την επανίδρυση του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού εξέφρασε νο Παναγιώτης Βεντίκος.

 

Ιδιαίτερη και ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί για τα δρώμενα του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού η σημερινή ημερομηνία, αφού συμπληρώνονται αισίως 63 χρόνια από την επανίδρυση του σπουδαίου τμήματος, που έχει φέρει τόσες μεγάλες σδδιακρίσεις αι τίτλους στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Στις 16 Νοεμβρίου του 1953 ο Παναγιώτης Βεντίκος συνέβαλε τα μέγιστα στην επανίδρυση του τμήματος και παραμένει μέχρι και σήμερα έφορος.

Με αφορμή αυτή την ιστορική επέτειο ο Παναγιώτης Βεντίκος τόνισε τα εξής: «Σαν επικεφαλής του τμήματος βρίσκομαι ακόμα  κοντά στο τμήμα Στίβου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμπληρώνω 63 χρόνια. Νιώθω ακόμα έφηβος και μπορώ να προσφέρω όπου χρειαστεί με όλες τις δυνάμεις μου στα δρώμενα του τμήματος. Εύχομαι και φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στους Άνδρες και στον Ανοιχτό και στον Κλειστό Στίβο και να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις που συνεργάστηκα τόσα χρόνια μαζί τους και ιδιαιτέρως τον κ. Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος κρατάει το τμήμα ψηλά».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button