ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νικηφόρο ξεκίνημα για το 2017

Νικηφόρα, όπως αναμενόταν, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2017 η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού η οποία επικράτησε άνετα με 5-16 του Π.Φαλήρου, αγωνιζόμενη ως τυπικά φιλοξενούμενη στο Παπαστράτειο. Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τους Γιάννη Φουντούλη, Κώστα Μουρίκη, Γιόζιπ Πάβιτς, Άντρο Μπούσλιε και δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου σημειώνοντας την 9η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ο  Άλμπερτ Εσπανιόλ που σημείωσε 4 τέρματα και ακολούθησαν ο Γιώργος Ντόσκας με 3, οι Μυλωνάκης, Κολόμβος, Αργυρόπουλος που σημείωσαν από 2 και οι Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας σκοράροντας από μια φορά.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-5, 1-5, 2-4

Παλαιό Φάληρο (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης Γονιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαγραφκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Πέττας 1, Μαρινάγης, Τσαχειλίδης 1, Τρoύλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς, Κατσαγούνος, Πανταζής, Κάκαρης 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας 1, Ποντικέας 1, Ντόσκας 3, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ 4

Εσπανιόλ: «Πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής»

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Εσπανιόλ δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Στην Ελλάδα έχουμε κερδίσει όλα τα ματς και στην Ευρώπη πηγαίνουμε εξίσου καλά παραμένοντας αήττητοι.  Μερικοί λένε ότι αυτά τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι εύκολα, αλλά νομίζω ότι εμείς τα κάνουμε εύκολα με την απόδοσή μας γιατί αν δεν παίζουμε καλά, μπορεί και να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες».

πηγή osfp.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button