ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να τελειώσουμε στην έδρα μας τη σειρά!»

Το σύνθημα για την …σκούπα στη σειρά των τελικών με την Βουλιαγμένη και την κατάκτηση του νταμπλ έδωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ένα μόλις βήμα από την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου τίτλου, που θα σηματοδοτήσει και τη …επιστροφή στα νταμπλ, απέχει πλέον ο Ολυμπιακός μετά την ευρεία του νίκη με 8-3 στον Λαιμό επί της Βουλιαγμένης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε, μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού, τα εξής: «Το 3-0 στην αρχή μας ξεγέλασε και εμάς, θεωρήσαμε ότι θα κυλήσει έτσι το παιχνίδι. Υπήρχε ένα δεύτερο οκτάλεπτο πραγματικά σκληρό και για τις δυο ομάδες, χωρίς σκορ και όταν μετά ξεκινάει το τρίτο οκτάλεπτο με πολύ χαμηλό σκορ είναι και οι δυο ομάδες μέσα στο παιχνίδι. Δίκαια κερδίσαμε σήμερα. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από της Τρίτης, με πιο σκληρές άμυνες. Η Βουλιαγμένη παρουσιάστηκε καλύτερη στην έδρα της. Είναι κάτι που το περιμέναμε αλλά εμείς θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε το 2-0 με όσο καλύτερη εμφάνιση γίνεται. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε σε δυο μέρες να το τελειώσουμε, στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας και να γιορτάσουμε την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, σε μεγάλο μέρος είναι η Ευρώπη που είναι πολύ κοντά και θέλουμε να έχουμε παιχνίδια σαν το σημερινό».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button