Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να συνεχιστεί η παραγωγή ποδοσφαιριστών»

1461940

Στο μεγάλο φετινό στοίχημα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Βασίλης Βούζας.

 

Την ακλόνητη πίστη του στην ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού όσον αφορά την παραγωγή κι ανάδειξη νέων παικτών, εξέφρασε ο Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων του Θρύλου, με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, η οποία βρίσκει τους ερυθρόλευκους» να φιλοξενούν την Βέροια το πρωί τη Κυριακής (11/9 – 11:30 ) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, εξήρε την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του Θρύλου

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν σταματάς να  δουλεύεις για το καλύτερο. Οι συνθήκες στην Ακαδημία είναι ιδανικές και εμείς οι προπονητές και όλο το επιτελείο έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε απερίσπαστα με στόχο να “φτιάξουμε” ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα αλλά και σ’ άλλες ομάδες της Super League και του εξωτερικού. Βλέπουμε ότι η δουλειά των προηγούμενων χρόνων αποδίδει καρπούς αφού παιδιά από την Ακαδημία αγωνίζονται με αξιώσεις στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ζητάμε το καλύτερο από τους παίκτες. Μια νέα χρονιά αρχίζει και οι στόχοι για τον Ολυμπιακό είναι πάντα ίδιοι. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων και φυσικά στόχος είναι και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο αρχηγός Κώστας Μεγαρίτης δήλωσε:

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι σίγουρα στόχος αλλά το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε και φέτος μια δυνατή ομάδα και μέσα απ’ αυτή να εξελιχθούμε και εμείς ως ποδοσφαιριστές. Το Πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο αλλά με επιμονή, υπομονή και δουλειά θα τα καταφέρουμε.Φυσικά όλα τα παιδιά της ομάδας ονειρευόμαστε και έχουμε ατομικά ως στόχο ν’ αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα και να βοηθήσουμε τον σύλλογο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button