ΜΠΑΣΚΕΤ

«Να συνεχίσουμε το σερί»

Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να διευρύνει το νικηφόρο του σερί, αναφέρθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

 

 

Ήταν από τους παίκτες που έβαλαν τη δική του ξεχωριστή πινελιά στην επιβλητική εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 80-55.

Για τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο λόγος, ο οποίος με το ταλέντο ακι τη αξιοπρόσκετη ευστοχία του έξω απ΄τη γραμμή του τριπόντου, προσέφερε πολύτιμες λύσεις

Ο 21χρονος γκαρντ στάθηεκ στο γεογνός ότι ο ίδιος και συμπαίκτες του έθεσαν τις βάσεις της σπουδαίας νίκης με την απόδοσή τους στο δεύτερο δεκάλεπτο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα και βάλαμε τα θεμέλια για την εύκολη νίκη».

 

Για τη δική του εμφάνιση: «Σίγουρα άμα παίζεις καλά είναι κάτι παραπάνω από χαρά. Είναι τιμή και περηφάνια. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και να ξεκινάω από την άμυνα. Αμα μου βγει και στην επίθεση, τότε όλα είναι καλά».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Εντάξει, είναι διαφορετικοί αγώνες, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί και να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, που μας λείπει πολύ τα τελευταία χρόνια».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button