ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να σηκώσουμε την Κούπα!»

Το έναυσμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος έδωσε η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη. 

 

Μία μόλις νίκη από την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματος απέχει πλέον η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες επικράτησαν με χαρακτηρισιτκή άνεση στον πρώτο τελικό της Τετάρτης στο ΔΑΚ Γλυφάδας, όπως μαρτυράει το τελικό 67-54 χρειάζονται μία νίκη το Σάββατο στην Εργάνη (29/4 – 15:30), ώστε να σφραγίσουν το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ και να θέσουν τις βάσεις για τη δημιουργία μίας νέα δυναστεία στον χώρο του γυναικείου μπάκσετ.

Η προπονήτρια και αρχιτέκτονας των επιτυχιών της τελετυαίας διετίας Ελένη Καπογιάννη στις δηλώσεις που παραχώρης,ε έδως το στίγμα της  τονίζοτα ςότι οι παίκτριές της θα πάνε αποφασισμένες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με το απόλυτο των νικών:

«Πάμε για να σηκώσουμε την κούπα. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό ματς, όπως μπορούμε, να τελειώσουμε τη σειρά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με μια καλή εμφάνιση και να πανηγυρίσουμε το δεύτερο συνεχόμενο  πρωτάθλημα»

 

Μάλτση:  «Συγκεντρωμένες για τον τίτλο»

Από την πλευρά της η Εβίνα Μάλτση στάθηκε στην ανάγκη η ίδια και οι συμπαίκτριές της να παρουσιαστούν αρκετά συγκεντρωμένες, ώστε να αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες για την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματος:

«Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον μεγάλο τελικό. Για αυτό αγωνιζόμαστε όλοι αυτή τη χρονιά. Ο Αθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος.  Το ματς  θέλει προσοχή από εμάς, να κρατηθούμε συγκεντρωμένες και προσεκτικές. Στο προηγούμενο παιχνίδι, παρότι ήμασταν φορμαρισμένες το προηγούμενο διάστημα και προερχόμασταν από καλές εμφανίσεις, δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσής μας. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην έδρα του Αθηναϊκού,  θα είμαστε πιο προσεκτικές και θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού, κατακτώντας τον τίτλο. Επαναλαμβάνω ότι ο  Αθηναϊκός απέδειξε ότι είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος και αυτό πρέπει να είναι «καμπανάκι» για εμάς, για να μην παρουσιαστούμε χαλαρές και να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button