ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Να πλησιάσουμε … στη Γένοβα»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με την Όρβοσι, έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του που θα του επιτρέψει να διατηρηθεί ακλόνητος στο ρετιρέ του ομίλου στο Champions Leagu, ο Ολυμπιακός  φιλοξενεί την Όρβοσι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Υποδεχόμαστε την O.S.C. της Βουδαπέστης η οποία παίζει ένα από τελευταία της χαρτιά για την διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα του ομίλου. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε με νίκη να πλησιάσουμε όλο και πιο κοντά στην πρόκριση μας στη Γένοβα και να θέσουμε τις βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. Έχουμε μια δυναμική και ένα τρόπο παιχνιδιού που μας βάζει σε θέση οδηγού στο αυριανό  παιχνίδι. Δεν φτάνει όμως το τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε ότι ξέρουμε τι θέλουμε και και που θέλουμε να φτάσουμε».

 

Δελακάς: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Από τη πλευρά του ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σαφώς ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεκινώντας από αύριο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες και για την ψυχολογία μας και για να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια όσο πιο σοβαρά γίνεται. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, τον περιμένουμε να έρθει, να μας βοηθήσει και να μας υποστηρίξει για να κερδίσουμε την Όρβοσι».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button