ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να παλέψουμε για το καλύτερο»

Την δίψα του για θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Κώστας Παπανικολάου, που επιστρέφει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ως αντίπαλος των Καταλανών.

 

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή θα είναι εκ των πραγμάτων η αυριανή αναμέτρηση του «Παλάου Μπλαουγκράνα» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό για τον Κώστα Παπανικολάου

Ο διεθνής φόργουορντ επιστρέφει στην Βαρκελώνη ως αντίπαλος των «Μπλαουγκράνα», ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει το παραμικρό τρακ και στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής, εστίασε στο πάθος που ξεχειλίζει στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας για την νίκη. Έστβ και χωρίς τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη:

«Δεν μπαίνουν σε ίδια μοίρα τα δύο ματς. Το πρώτο παιχνίδι πήγε όπως πήγε, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε εκείνο το ματς. Θέλουμε να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική, να διεκδικήσουμε όλες τις μπάλες που θα είναι 50-50, να κοιτάζουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Λίγα λάθη, πάμε εκεί σωστά προετοιμασμένοι από τους προπονητές μας και κοιτάζουμε το καλύτερο μας. Μέλημα μας είναι να κοιτάζουμε την ομάδα μας, όχι τους άλλους. Κοιτάζουμε ένα παιχνίδι τη φορά, στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Έτσι πορευόμασταν και έτσι θα πορευόμαστε.

Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ο Σπανούλης για την ομάδα μας και πόσο τη βοηθάει, δεν είμαστε ομάδα που γκρινιάζουμε και ψάχνει για δικαιολογίες. Ανεξαρτήτως παικτών, ομάδων ή απωλειών, πάμε πάντα για να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Θα ήταν ευλογία να ήταν ο Βασίλης μαζί μας, τώρα, αυτοί οι 12 που πάμε εκεί, πάμε να παλέψουμε, πάμε για το καλύτερο»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button