ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να πάρουμε τη νίκη!»

1510837

Το σύνθημα για νίκη επί της Αρούκα με την οποία θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, έδωσε ο Φελίπε Πάρντο.

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να διαγράψει από την μνήμη του τον αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπεερ Σεβά από τη συνέχεια του Champions League και να επικεντρωθεί στις αναμετρήσεις του με τη Αρούκα, ώστε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδας στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην προετοιμασία, που έχει γίνει ενόψε των επερχόμενων αναμετρήσεων με την Αρούκα, δίνοντας το σύνθημα για νίκη:

«Είναι μία καινούργια αρχή, έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε διάθεση και έχουμε καταλάβει λίγο πολύ τον καινούργιο προπονητή. Θέλουμε μία νέα αρχή με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια ο Κολομβιανός αναφέρθηκε στην Αρούκα: «Η Αρούκα είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ, δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα και για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε και εμείς πολύ καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τερματίζει συνεχώς στην πρώτη πεντάδα»

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται που θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με την Αρούκα, την οποία είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν φορώντας τη φανέλα της Μπράγκα, ο Φελίπε Πάρντο τόνισε:

«Αυτός είναι ο στόχος, για αυτό δούλεψε όλη την εβδομάδα. Όταν βρίσκεσαι σε φόρμα και έχεις θετική ενέργεια, αυτό θέλουμε και τώρα και αυτό θέλω και εγώ, να σκοράρω. Αλλά ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button