ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να πάρει προβάδισμα πρόκρισης

Με πίστη για το πρώτο άλμα πρόκρισης, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί την Ταργκοβίστε (19:00 – OTE Sport6).

 

Έτοιμη για την πρώτη μάχη της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup, είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Πέμπτη (25/1) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Ταργκοβίστε (ΟTESport 6 HD) και θέλουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Ο Θρύλος που μετράει μόνο νίκες τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα (με «12Χ12», χωρίς κανένα χαμένο σετ) και Ευρώπη (με μόλις δυο χαμένα σετ, στο πρώτο ματς των «32» του Challenge Cup, με τη Λογκρόνιο στην Ισπανία), θέλει να διευρύνει την ασταμάτητη πορεία του.

Οι «ερυθρόλευκες» περιμένουν την υποστήριξη του κόσμου τους για να πετύχουν μια σημαντική νίκη η οποία θα διευκολύνει την προσπάθεια πρόκρισης στην προημιτελική φάση του CEV Challenge Cup.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Ταργκοβίστε αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button