ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να κοχλάζει ο Ναός

483838Η Τετάρτη  και το μεγάλο πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού του Θρύλου πλησιάζει. Η Χάποελ Μπέρ Σεβά ορθώνεται  ως το μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια του Πρωταθλητή Ελλάδας να μπει στην τελική ευθεία των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και ο κόσμος αποτελεί ένα  τεράστιο εφόδιο σε αυτή την προσπάθεια.

Μέχρι τώρα έχουν  φύγει τουλάχιστον 4000 εισιτήρια από τον κόσμο της ομάδας  με τη διάθεση αυτών να συνεχίζεται από το Ιντερνετ και από Δευτέρα,εκ νέου στα εκδοτήρια από τις 10 το πρωί. Σε μία δύσκολη εποχή τόσο για το γεγονός ότι είμαστε στη μέση του Καλοκαιριού, αλλά και οικονομικά, ο Θρύλος έχει ανάγκη τον κόσμο του, που πάντοτε αποτελεί τη μεγάλη δύναμη του διαχρονικά.

Καλό θα είναι, επειδή το έχουμε δεί ουκ ολίγες φορές και επειδή ως γνωστόν ο Ελληνας είναι και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, όποιος θελήσει να μεταβεί στο γήπεδο  να αγοράσει εισιτήρια  προκειμένου να μην μπει στον κυκεώνα των ουρών που υπάρχουν στα εκδοτήρια.

Από κει και πέρα, δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα παραπάνω από  το γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας πρέπει να δώσει το παρών στο Ναό για να δείξει και να καταδείξει στους Ισραηλινούς τι σημαίνει “Καραϊσκάκη” .Με φωνή και  “Ερυθρόλευκη” καρδιά να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Για τα άλλα ,θα φροντίσουν οι παίκτες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button