ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

«Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό!»

Την ευτυχία του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Θρύλο εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης, που δεν παρέλειψε να τονίσει την θέλησή του να ολοκληρώσει τη σπουδαία του σταδιοδρομία στην κορυφαία ελληνική ομάδα.

 

Κάθε λόγο να λάμπει από ευτυχία είχε ο Γιώργοε Πρίντεζης στο πλαίσιο διεξαγωγής του δεύτερου  LG AegeanBall Festival

Ο 32χρονος διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, εξωτερίκευσε την επιθυμία του να κλείσει τη σπουδαία και γεμάτη τίτλους καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», ενώ στάθηκε και στην εμβληματική παρουσία της Εβίνας Μάλτση στο τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία του δεύτερου LG AegeanBall Festival: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα το δείξουν και άλλες χώρες. Αν δεν κάνω λάθος μεταδίδεται live σε 5 χώρες. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Δεν είναι ένα απλό event για να παίξουμε μπάσκετ, αλλά για να γνωρίσει ο κόσμος από κοντά κάποιους από τους παίκτες που βλέπει στην τηλεόραση, αλλά και για να δείξουμε στο εξωτερικό τις ομορφιές της Σύρου, αλλά και της Ελλάδας».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το τουρνουά: «Το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ. Εχει προσφέρει πάρα πολλές χαρές και επιτυχίες. Το αγαπάει ο κόσμος. Πέρσι έγινε χαμός και φέτος ακόμα περισσότερο. Νομίζω ότι είναι κάτι που το αγαπάμε και έχει προσφέρει πολλές χαρές».

Για την επιλογή της Εβίνας Μάλτση: «Την Εβίνα πάντα την θαύμαζα. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε και άλλες παίκτριες από την εθνική ομάδα, που φέτος κατάφεραν και πέτυχαν κάτι μοναδικό. Είναι πολύ σημαντικό ό,τι κατάφεραν και έφτασαν μέχρι εκεί. Είναι χαρά μου που βρίσκεται η Μάλτση εδώ».

Για το αν αισθάνεται πιο ήρεμος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πάντα ήρεμος. Βέβαια, είναι κάτι που με χαροποίησε πάρα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω εκεί την καριέρα μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button