ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να κατακτήσουμε ό,τι αξίζουμε!»

Αποφασισμένη για την κατάκτηση του Challenge Cup  εμφανίζεται η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλας Χριστοδούλου.

 

΄

Πανέτοιμες κι αποφασισμένες να γράψουν ιστορία και να επιστρέψουν από την Προύσσα με το τρόπαιο του Challenge Cup εμφανίζονται στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι νταμπλούχες Ελλάδας μετά την επική ανατροπή του πρώτου τελικού στο κλειστό του Ρέντη με 3-2 δείχνουν απόλυτα προσηλωμένες για την αυριανή σπουδαία αναμέτρηση!

Κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου. Η αρχηγός που εκπροσώπησε τις παίκτριες του Θρύλου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η ίδια και οι συμπαίκτριές της θα παλέψουν για να κατακτήσουν τον τίτλο:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Κάναμε το πρώτο βήμα στην έδρας μας, αυτό όμως μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το επόμενο παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Είμαστε έτοιμες για αυτό τον αγώνα. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και είμαστε έτοιμες να παλέψουμε έτσι ώστε να κατακτήσουμε ό, τι αξίζουμε από αυτό τον τελικό. Ξέρουμε ότι η Μπούρσα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα»

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων σε σχέση με το τουρνουά που έπαιξαν το καλοκαίρι και του τελευταίου αγώνα στο Ρέντη;

«Σίγουρα και οι δυο ομάδες παίζουν πολύ καλύτερα αυτή τη στιγμή, απ’ ότι τον Οκτώβριο. Φυσικά ένας αγώνας σε ένα τουρνουά με έναν τελικό ευρωπαϊκού Κυπέλλου είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Τώρα πρέπει να αγωνιζόμαστε για τον κάθε πόντο που κερδίζουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button