ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να κατακτήσουμε όσο περισσότερους τίτλους”(Video)

Την κατάκτηση όσο περισσότερων τίτλων με τη φανέλα του Ολυμπιακού έθεσε ο Σάσα Βεζένκοφ, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου  κατά την άφιξη του στη χώρα μας.

Αναλυτικά:

Σίγουρα είμαι χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα. Σε γνώριμα λημέρια πάνω-κάτω, οπότε το μόνο που μένει είναι να αρχίσουμε δουλειά, είμαι καλά σωματικά και ψυχικά.Θα ήθελα να κατακτήσουμε τίτλους. Να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους γίνεται, αλλά αυτό όμως θα γίνει μέσα από την προετοιμασία στην αρχή και την πολλή δουλειά. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε μία καλή χρονιά.Όταν ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός και ένας προπονητής όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ σου δείξουν πόσο σε θέλουν, νομίζω ότι όλα τα άλλα είναι πιο εύκολα».

Για τον Πρίντεζη : «Ο Πρίντεζης είναι από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη και έχω να μάθω πάρα πολλά απ’ αυτόν. Όχι μόνο απ’ αυτόν αλλά απ’ όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα όπως και από τον Βασίλη Σπανούλη, τον Κώστα Παπανικολάου και όλα τα άλλα παιδιά και σίγουρα θα μαθαίνω πράγματα κάθε μέρα».

Για τους στόχους του: : «Εννοείται πως θέλω το παραπάνω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Στόχος στον Ολυμπιακό είναι και οι τρεις τίτλοι, δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Αλλά όπως είπα και πριν μεθοδικά, βήμα-βήμα και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button