ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να κάνουμε τα όνειρα μας με την ομάδα πραγματικότητα”

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην μπόρεσε, τελικά, να κάνει την ανατροπή  κόντρα στη Σπόρτιγκ, αλλά ο άνθρωπος που παραλίγο να πράξει την …έκπληξη όπως διαμορφώθηκε το παιχνίδι, ο λόγος για τον Φελίπε Πάρντο, μίλησε στην κάμερα της Nova. Ο Κολομβιανός αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου ,που είναι κίνητρο για αυτόν, για το παιχνίδι με τη Σπόρτιγκ, αλλά και το επερχόμενο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φελίπε Πάρντο:

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ότι είναι ο 3ος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει για 2η φορά δύο γκολ σε αγώνα Champions League: “Είναι μια πολύ μεγάλη χαρά το γεγονός ότι κατάφερα να πετύχω τα δύο γκολ. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση, δίνει αξία στον κόπο σου, σου δίνει χαρά και σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις την προσπάθεια. Ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και της μεγάλης προσπάθειας όλης αυτής της περιόδου, τα αποτελέσματα είναι φανερά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι κάτι που μου δίνει κουράγιο και όρεξη για να συνεχίσω να προσπαθώ”.

Για το αν αισθάνεται ότι αυτή η χρονιά μπορεί να είναι η καλύτερή του στον Ολυμπιακό: “Ελπίζουμε να είναι έτσι. Το είχα πει από την αρχή της χρονιάς ότι έχω πολύ υψηλούς στόχους και για τον εαυτό μου και για την ομάδα. Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου που θέλω να πετύχω και για να γίνει αυτό θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, να προσπαθώ και να βελτιώνομαι συνεχώς. Θέλω, μαζί με την ομάδα, να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και το μόνο που πρέπει να γίνει για να το πετύχεις αυτό είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς”.

Για τη συνέχεια στον όμιλο του Champions League: “Όλα είναι πιθανά. Είναι δύσκολο, γνωρίζουμε πως ο άμεσος αντίπαλός μας στον όμιλο είναι η Σπόρτινγκ , όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να γίνουν και όταν δουλεύεις μπορείς να φέρνεις αποτελέσματα. Ελπίζουμε εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να εξελιχθούν τα πράγματα έτσι όπως θέλουμε για να μπορέσουμε να προκριθούμε”.

Για το τι σκέφτηκε στο τέλος όταν ο κόσμος φώναξε ρυθμικά το όνομά του: “Είναι κάτι που σου δίνει κίνητρο, κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα. προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δείχνω ότι παίζω με πάρα πολύ σεβασμό και πάθος για τη φανέλα που φοράω και πάντα προσπαθώ να το αποδεικνύω αυτό. Ο κόσμος από την πλευρά του μου δείχνει την αγάπη και τη συμπάθεια προς το πρόσωπό μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να συνεχίσω να δείχνω πως είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, να κάνω πράγματα που θα τους δώσει χαρά και που δείχνει ότι σέβομαι και τιμάω τη φανέλα που φοράω σε όλα τα παιχνίδια”.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα που θα γίνει πάλι χωρίς κόσμο και με την αντίπαλη ομάδα να έχει νέο προπονητή: “Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Ξέουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, στο οποίο ο καθένας που θα παίξει πρέπει να τα δώσει όλα για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να σέβεσαι όλες τις ομάδες και να προσπαθήσεις με σοβαρότητα και συγκέντρωση να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button