ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να θυμηθούμε τον Ολυμπιακό του παρελθόντος!»

12376327_1583301768654131_8022069180860511951_n

Το σύνθημα για σάρωμα όλων των τίτλων έδωσε το μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ Ολυμπιακός Λευτέρης Χρυσοφάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.

Συνέντευξη στον Κώστα Παλαιολόγο

Τίναξε την …μπάνκα στον αέρα ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ!
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας με προσωπικές ενέργειες του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνούς φήμης Κολομβιανό διαγώνιο , εκτοξεύοντας στα ύψη των ενθουσιασμό των οπαδών ης ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν!

Με αφορμή την «βόμβα» απόκτησης του 32χρονου Κολομβιανού σούπερ σταρ και σε συνδυασμό με τ ις ταχύτατες κινήσεις, που έχουν γίνει στον φετινό σχεδιασμό (παραμονή Φιλίποφ, Γκούζντα, Κοκκινάκη, Σουλτανόπουλου κι επιστροφή Στεφάνου) το Redaroume επικοινώνησε με το μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ Ολυμπιακός Λευτέρη Χρυσοφάκη. Με το στιβαρό διοικητικό μέλος των Κυπελλούχων Ελλάδας να δίνει με τη σειρά του το έναυσμά για σάρωμα όλων των τίτλων , αποθεώνοντας παράλληλα τον διοικητικό ηγέτη του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη!

– Καταρχάς , πολλά συγχαρητήρια για την τεράστια μεταγραφή του Λίμπερμαν Αγκάμεζ

«Αυτό που θα ήθελα να πως είναι, να είναι καλά ο ηγέτης μας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος με τις ενέργειές του και το έντονο ενδιαφέρον του εκτοξεύει στα ύψη το Ολυμπιακό μας! Εάν κάποιοι ανταγωνιστές μας, λένε ότι έχουν επενδυτή κάποιον Σαββίδη, μείς τι να πούμε; Ο Μαρινάκης κυριολεκτικά δεν τους … βλέπει αυτούς!»

– Μετά την σπουδαία μεταγραφή του Κολομβιανού διαγώνιου, ο Ολυμπιακός ανεβάζει στα ύψη το πρεστίζ και την δυναμική του.
«Η αλήθεια είναι αυτή. Πλέον πάμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να θυμηθούμε τον Ολυμπιακό του παρελθόντος. Αυτόν τον Ολυμπιακό με τον οποίο μεγαλώσαμε και σάρωνε τους εγχώριους τίτλους, αλλά και κατακτούσε και την ευρωπαϊκή κορυφή! Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!»

– Διαπιστώνουμε ότι φέτος ο σχεδιασμός προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, Μετά την αλλαγή προπονητή και την επιστροφή του κυρίου Γκουλινέλι, η διοίκησή σας προχώρησε ακαριαία σε ανανεώσεις παικτών όπως οι Φιλίποφ, Γκούζντα, Κοκκινάκη, Σουλτανόπουλου, ενώ επέστρεψε στην ομάδα μετά από ένα χρόνο ο Γιώργος Στεφάνου.Τί μπορούεμ να περιμένουμε;

«Θέτουμε από πολύ νωρίς τις βάσεις για την ομάδα, που θα σαρώσει τους τίτλους τα επόμενα χρόνια. Είμαι της άποψης ότι θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα και άλλες σημαντικές ενισχυτικές κινήσεις, που θα μας κάνουν πανίσχυρους. Ξεκάθαρος στόχος μα ςείναι να επιστρέψουμε στον θρόνο του Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο Cev Cup. Με πολλή δουλειά μεράκι και σωστό προγραμματισμό είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button