ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να ζευγαρώσει τις νίκες!

Το δεύτερο αποφασιστικό άλμα για την κατάκτηση του νταμπλ θα ψάξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού (18:30, ΕΡΤ-2).

Μετά τη ν ευρεία νίκη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 στην τελική σειρά των πλέι οφ της Α1 πόλο των Ανδρών, που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή, κόντρα στην Βουλιαγμένη την οποίο αντιμετωπίζει αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/5), στις 18:30, στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (ΕΡΤ2), ενώ ο τρίτος τελικός της σειράς είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (26/5), στις 17:30, στο Παπαστράτειο και εκεί ο Θρύλος θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολα

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button