ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας

vlachos5

Ο Ολυμπιακός μετράει 40 συνεχόμενες νίκες επί του αιωνίου αντιπάλου στην υδατοσφαίριση των ανδρών και αύριο (11/11) θέλει να φτάσει στην 41η

Για το παιχνίδι αυτό μίλησαν στο επίσημο site της ομάδας ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στις δύο πρώτες αγωνιστικές με 8 γκολ και ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος.

Βλάχος: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας στηρίξει»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι το πρώτο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς στις εγχώριες διοργανώσεις, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.  Θέλουμε εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης να παίξουμε ένα παιχνίδι πολύ καλό με πολύ όρεξη και πολύ διάθεση. Η καλή εμφάνιση μας να ευχαριστήσει τον κόσμο μας που σίγουρα θα έρθει να στηρίξει την ομάδα μας».

Γεννηδουνιάς: «Από την αρχή ως το τέλος»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ακόμα η αρχή της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Σίγουρα θέλουμε μια εύκολη νίκη γιατί αυτή είναι μεγάλη η διαφορά μας με τον Παναθηναϊκό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εμφανιστούμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button