ΜΠΑΣΚΕΤ

«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Στον έλεγχο του ρυθμού εστίασε ο Γιάννης Αθηναίου τους λόγους που θα φέρουν τον Ολυμπιακό πιο κοντά στην νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

 

Το δικό του στίγμα αναφορικά με την αυριανή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα έσπευσε να δώσει ο Γιάννης Αθηναίου κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού με προορισμό το Βελιγράδι:

«Δεν νομίζω ότι η εμπειρία η δική μας και των παιδιών του Ερυθρού Αστέρα θα επηρεάσει τέτοιες καταστάσεις. Εμείς θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά στην έδρα της, πάντα θέλουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και πάντα μέσα από τη σκληρή άμυνα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη», τόνισε αρχικά ο 28χρονος γκαρντ του Θρύλου, για να συμπληρώσει;

«Δεν έχουμε πίεση, δεν έχουμε έξτρα πίεση λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας. Εμείς θέλουμε κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε, αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι θέλει τη νίκη, αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Δεν μας αγχώνει αυτό, στα τέσσερα ματς που απομένουν, θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και όποτε έρθει η εξασφάλιση του πλεονεκτήματος, θα είμαστε χαρούμενοι».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button