ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας»

Στους τομείς που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην νίκη επί της Σπαντάου αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

 

Στην κρισμότητα της αναμέτρησης της Τρίτης με την Σπαντάου αναφέρθηεκ ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε αυξημένη συγκέντρωση και προσοχή συτα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, ώστς να αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες νίκης, που θα εδραιώσουν τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή του ομίλου τους

«Την Τρίτη κόντρα στη Σπαντάου, θα έχουμε την ευκαιρία με νίκη να προκριθούμε και μαθηματικά στο Final Six. Επομένως πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας μας και την υποστήριξη των οπαδών μας και να πετύχουμε τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην 1η θέση η οποία κριθεί τον Απρίλιο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζόλνοκ.  Βασική προϋπόθεση ωστόσο είναι να κερδίσουμε νωρίτερα πρώτα τη Σπαντάου και στη συνέχεια τη Νις εκτός έδρας».

Εσπανιόλ: «Παιχνίδι μεγάλης σημασίας»

Από την πλευρά του ο Άλμπερτ Εσπανιόλ στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης: «Το  παιχνίδι κόντρα στη Σπαντάου είναι μεγάλης σημασίας για εμάς γιατί σε περίπτωση που κερδίσουμε θα προκριθούμε στο Final Six που θα γίνει και φέτος στη Βουδαπέστη. Η είναι Σπαντάου είναι ένας δύσκολο αντίπαλος και το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι το προτελευταίο στον Πειραιά για το Champions League.  Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοί μας δώσουν την υποστήριξη που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τη Σπαντάου».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button