ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας Παλαιολόγος

«Να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί»

Το δικό του στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει τον Ολυμπιακό, έδωσε ο Γιώργος Στεφάνου.
Στην αξία του νικηφόρου σερί του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Στεφάνου. Ο έμπειρος λίμπερο των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο γεγονός ότι αυτό που προέχει, είναι η ομάδα να φανεί έτοιμη κι αποφασισμένη στην κρίσιμη συνέχεια

«Κρατάμε σίγουρα το τρίποντο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αρχίζουν και φαίνονται κάποια σημάδια σταθερότητας στο παιχνίδι μας, το οποίο είναι ενθαρρυντικό και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Από κει και πέρα έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα για να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουμε και κάποιοι παίκτες από τραυματισμούς και ελπίζουμε στην πορεία να μην έχουμε άλλες απώλειες. Σημασία δεν έχει η πορεία στην κανονική διάρκεια της περιόδου, αλλά να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά όταν έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια. Και το βασικότερα να είμαστε όλοι δυνατοί και υγιείς για να μπορούμε να παρουσιάσουμε όλο αυτό που δουλεύουμε όλη τη χρονιά».
Στιβαχτής: «Προχωράμε!»

Από την πλευρά του ο Κώστας Στιβαχτής στάθηκε στην σοβαρότητα που επέδειξε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ηρακλή Χαλκίδας:

«Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Έπρεπε να δείξουμε σοβαροί και να μην αποσυντονιστούμε καθόλου και να μην φύγει το μυαλό μας για το αν θα είναι εύκολο η δύσκολο παιχνίδι, βάσει και της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου. Προχωράμε, παίξαμε αρκετά καλά σήμερα και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε, τη σοβαρότητα και την καλή μας απόδοση. Θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στους επόμενους αγώνες κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Καλό είναι να πηγαίνουμε βήμα βήμα και στο μέλλον εφόσον δουλέψουμε θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button