Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι»

1539578-1

Την ανάγκη για υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και προσήλωση στην άμυνα εξέφρασε ο Κώστας Παπανικολάου.

 

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τον περιμένει, αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

 

Ο διεθνής φόργουορντ ενόψει των επρερψόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων με Μπαρτσελόνα και Παναθηαίκό, εστίασε στη σημασία που έχει αποκτήσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας να γ΄νουν ακόμη περισσότερο πιεστικοί στην άμυνα:

«Είχαμε άσχημη εικόνα στο παιχνίδι με την Γαλατά. Ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά δεν κρατήσαμε το ρυθμό μας και κάναμε μια άσχημη ήττα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Γαλατά δεν είναι καλή ομάδα. Σήμερα, έπρεπε να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όχι μόνο για το σημερινό παιχνίδι, αλλά και για τα ματς που ακολουθούν. Εχουμε μπροστά μιας δύσκολη εβδομάδα με πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια. Ολοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», τόνισε αρχικα΄ο Κώστας Παπανικολάου, για να προσθέσει:

«Εχει γίνει κουραστικό πλέον να λέμε ότι όλα ξεκινούν από την άμυνά μας. Βάλαμε τόσους πόντους στην Τουρκία, αλλά φάγαμε παραπάνω και ηττήθηκαμε. Δεν γίνεται να βάζεις σε κάθε ματς 90-95 πόντους για να κερδίζεις. Στην Ευρωλίγκα είμαστε κάτω από τη μέση στο θέμα της άμυνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι και από εκεί πρέπει να ξεκινάει το παιχνίδι μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button