ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να είμαστε συνεπείς»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με  την Δάφνη Αγίου Δημητρίου άφησε ο Κώστας Μίσσας.

Στην μάχη των πλέι – οφ ρίχνεται το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία φιλοξενεί την Δάφνη Αγίου Δημητρίου (2/5 – 16:00)
Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Κώστας Μίσσας τόνισε στο osfp.gr, ενόψει του ματς κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου:

«Ολοκληρώσαμε την κανονική περίοδο αήττητοι και τώρα περνάμε στην φάση των πλέι οφ. Οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε ως κάτι νέο και να αφήσουμε πίσω την κανονική διάρκεια. Να την δούμε ως ένα διαφορετικό κομμάτι και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε συνεπείς σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού μας, είτε αυτό λέγεται συγκέντρωση στο αμυντικό μας κομμάτι είτε αυτό λέγεται ομαδικότητα αναφορικά με την επιθετική μας λειτουργία.

Φυσικά πρέπει να μπούμε από μηδενική βάση στην λογική των πλέι οφ που είναι θεωρώ και το πιο σημαντικό από όλα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κουβαλάμε τις νίκες από την κανονική περίοδο και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Είναι ιδιαίτερο σημαντικό αυτό γιατί σε αυτήν την φάση κρίνεται όλο τελικό αποτέλεσμα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button