ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στους τομείς που θα επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε ο Ντόμινικ Ουότερς.

 

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να ακολουθήσει τους ίδιους αγωνιστικούς κανόνες, που επέδειξε κόντρα στην Μπασκόνια, ώστε να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες νίκης επί της Αρμάνι Μιλάνο, εστίασε ο Ντόμινικ Ουότερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ κατά την αναχώρηση των πρωταθλητών Ελλάδας για το Μιλάνο ξεκαθάρισε ότι  ο ίδιος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι:

«Μας αρέσει να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πρέπει να κάνουμε ό,τι και την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Μπασκόνια που ήταν και αυτοί ένα σύνολο που τους αρέσει να τρέχουν. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Πάντα η άμυνα είναι η αρχή μας, σε κάθε ματς. Σε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και μέσω της άμυνας να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Ποτέ δεν παίζουμε τέλεια, πάντα υπάρχει κάτι να διορθώσεις», ήταν το αριχκό σχόλιο του Ντόμινικ Ουότερς, για να προσθέσει:

«Δεν θεωρώ πως παίξαμε τέλεια απέναντι στη Μπασκόνια.  Αλλά παίζουμε καλά τώρα θεωρώ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά εμένα, ακόμη προσαρμόζομαι και μαθαίνω. Ο κόουτς θέλει να είμαι επιθετικός και στις δύο μεριές του παρκέ, σίγουρα είμαι καλύτερος από ό,τι όταν ήρθα και κάνω ό,τι μπορώ για να γίνομαι καλύτερος και να κάνω και τους συμπαίκτες μου καλύτερους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button