Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

vv

Το στίγμα του για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρμάνι έδωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

 

 

Η επιβολή του ρυθμού, η πιεστική άμυνα  και η έφεση του Ολυμπιακού να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο, θα  κρίνουν σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη κατά μεγάλο ποσοστό την έκβαση του αυριανού καθοριστικού αγώνα με την Αρμάνι.

Ο διεθνής πλέι – μέικερ των πρωταθλητών Ελλάδας τη παραμονή της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα σημείωσε ότι αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό, είναι να επιβάλλει τον ρυθμό του, ώστε να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες νίκης:

«Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με την Αρμάνι Μιλάνο. Είναι όντως η καλύτερη Αρμάνι των τελευταίων ετών, όπως είπε και ο κόουτς. Έχει εξαιρετικούς παίκτες, έχει ποιότητα και ταλέντο, έχει βαθύ και γεμάτο ρόστερ. Όμως εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, στο γήπεδο μας και θέλουμε να φτάσουμε σε μία ακόμη σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας. Έρχονται χωρίς άγχος και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Έδειξαν πόσο καλή ομάδα είναι καθώς νίκησαν στην Τουρκία την Νταρουσάφακα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε περιθώρια.

Έχουμε πει πως η σεζόν θα είναι δύσκολη, μεγάλη, απαιτητική και κουραστική, δεν υπάρχει δικαιολογία, αλλά και εμείς άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές, οπότε είναι λογικό να υπάρχει και κούραση. Με την Λευκάδα χαλαρώσαμε στο τέλος, χάσαμε και το +16 που είχαμε προηγηθεί και αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Όμως κρατάμε το γεγονός πως δείξαμε αντίδραση στο τέλος, γυρνώντας το ματς από το -5. Είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να το διατηρήσουμε στην ομάδα μας. Το “κλειδί” για να πάρουμε την νίκη είναι ο ρυθμός. Πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να παίξουμε καλή άμυνα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button