ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Χαλκίδας έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τον Ηρακλή Χαλκίδας αναφέρθηκε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι συνεχίζουν αήττητοι σ’ όλες τις διοργανώσεις, τόνισε ότι αυτό που προέχει, είναι οι παίκτες του να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να διευρύνουν το αήττητο σερί:

«Στόχος μας είναι να πετύχουμε μια ακόμα νίκη. Να αγωνιστούμε με τον τρόπο που ξέρουμε και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Αρκεί να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως έχουμε παρουσιαστεί φέτος στα περισσότερα παιχνίδια».

 

Ζουπάνης: «Η ομάδα έχει βάθος»

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζουπάνης, ο οποίος απέναντι στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, στάθηκε στο βαθύ φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι παρά τις απουσίες που προκύπτουν, έχει το βάθος στο ρόστερ για να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια. Κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί και να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button