Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να είμαστε προσεκτικοί»

imagehandler

Υψηλό δείκτη συγκέντρωσης απέναντι στην Μακάμπι ζήτησε ο Έρικ Γκριν, εφιστώντας αυξημένη προσοχή.

 

 

Στις ιδιαιτερότητες, αλλά και τον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με την Μακάμπι αναφέρθηκε ο Έρικ Γκριν.

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της «ομάδας του Λαού», επισημαίνοντας την ανάγκη για υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει στην τρίτη διαδοχική του νίκη στην Ευρωλίγκα:

«Είναι καλή ομάδα με πολλούς σκόρερ όπως οι Γουίμς και Γκάουντλοκ, ενώ διαθέτουν και ποιοτικούς ψηλούς. Βρίσκονται σε φόρμα αυτή την περίοδο, έρχονται από σερί νικών και εμείς πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, κυρίως στο “ένας εναντίον ενός”. Σημαντικό είναι να πάρουμε και τα ριμπάουντ και να συνεχίσουμε το δικό μας σερί. Η Μακάμπι παίζει γρήγορο μπάσκετ. Όποιος παίρνει το ριμπάουντ εκτός από το σέντερ κατεβάζει τη μπάλα και προσπαθεί να σκοράρει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ακόμη κι όταν σκοράρουμε να μην πανηγυρίζουμε, να μην ξεχνιόμαστε και να έχουμε γρήγορες επιστροφές», δήλωσε αρχικά ο Έρικ Γκριν, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στην εξαιρετική ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» μετά τους θριάμβους επί των Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκού:

«Αυτά δεν παίζουν ρόλο. Αν δεν παίξουμε καλά, θα χάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Μακάμπι. Είναι πολύ καλή ομάδα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button