ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Να είμαστε προσεκτικοί!»

Το δικό του στίγμα όσον αφορά την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων έδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας.

 

Με την αισιοδοξία και την πίστη για μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο νέο Eurocup να ξεχειλίζουν, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού κάνει ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις φιλοξενώντας το απόγευμα της Τετάρτης την πολωνική Γκορζόβ

Ο Τεχνικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων» Κώστας Μίσσας τόνισε ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν όλα τα εχέγγυα να πετύχουν το παραπάνω βήμα στις ευρωπάικές τους υποχρεώσεις:

«Η Γκορζόφ είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει αρκετές καλές αθλήτριες. Από την εικόνα που έχουμε σχηματίσει πρόκειται για μια ομάδα που έχει ρυθμό και τρέχει. Για εμάς είναι σημαντική η απώλεια της Μάλτση και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που επιτίθεται η Γκορζόβ. Να καλύψουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και στην επίθεση να είμαστε προσεκτικοί στις αδύναμες πτέρυγες που πρέπει να χτυπήσουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό της Μάλτση ενώ και η Νικολοπούλου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της και έχει μπει στις προπονήσεις».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button