ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να δείξει ότι είναι ο Βασιλιάς!

Αποφασισμένος να διευρύνει το νικηφόρο του σερί που θα του επιτρέψει να παραμείνει στην κορυφή της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, NS2).

 

Με την πίστη και την αποφασιστικότητα για νίκη να … ξεχειλίζουν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για την 11η αγωνιστική της Ευτρωλίγκα (21:00, NS2).

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολιγικού πίνακα με ρεκόρ 8-2 θέλουν όσο τίποτε αλλο να υποτάξουν την «Βασίλισσα» στο … φλεγόμενο ΣΕΦ και με την συγκλονιστική στήριξη των οπαδών του να φτάσει σε έναν ακόμη θρίαμβο, που θα του επιτρέψει να παραμείνει ακλόνητος στην κορυφή της Ευρωλίγα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα να διαπιστώσει εάν θα υπολογίζει στα πλάνα του τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ εδώ και δύο ημέρες ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό. Όπως όλα δείχνουν, μόνο με ένα… μικρό θαύμα θα προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στους Μαδριλένους. Επίσης, νοκ άουτ έχει τεθεί ο τραυματίας Δημήτρης Αγραβάνης.

Από την άλλη πλευρά, στα αξιομνημόνευτα περνάει η επερχόμενη «παρθενική» συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην φετινή Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος επανήλθε στα παρκέ μόλις την περασμένη Κυριακή στο νικηφόρο 97-76 επί του Κόροιβου για την έβδομη αγωνιστική της Α1, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο, αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής και να ηγηθεί της προσπάθειας των συμπαικτών του για νίκη επί των «Μερένχες».

Επίσης, στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις το πόδι του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button