ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Να γεμίσει ο κόσμος τον Ρέντη!» (video)

Έκκληση στον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού να συμπαρασταθεί στην ομάδα βόλεϊ να φτάσει στην πρόκριση σε βάρος της Ινεγκόλ, απηύθυνε ο  Γιώργος Στεφάνου.

 

Πολύ κοντά σε μία μεγαλειώδη πρόκριση σε βάρος της Ινεγκόλ απέχει πλέον η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι στο πρώτο φετινό τους ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Challenge Cup, που είχε διεξαχθεί επί τουρκικού εδάφους είχαν επικρατήσει με 3-0, θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους το απόγευμα της Τετάρτης στην ρεβάνς του «Μελίνα Μερκούρη» , ώστε να πάρουν μία θριαμβευτική πρόκριση

Ο Γιώργος Στεφάνου από τη μεριά του, μίλησε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι 1 και στη  Γενική Γραμματέα του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τον αθλητικό δημοσιογράφο του σταθμού, Λουκά Θεοφανόπουλο , κάνοντας έκκληση στον μοναδικό κόσμο της ομάδας να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της ομάδας για πρόκριση

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιώργου Στεφάνου

 

Για τη νίκη στην Τουρκία και τον επαναληπτικό της Τετάρτης: «Η Ινεγκόλ συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα που είναι σαφώς καλύτερο και δυσκολότερο από το δικό μας. Ως εκ τούτου κληθήκαμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και το πρώτο δείγμα γραφής είναι απολύτως θετικό. Νικήσαμε, αλλά έχουμε τον επαναληπτικό στο Ρέντη την Τετάρτη, όπου θα πρέπει να σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Καλώ όλους τους φιλάθλους μας, όπως κατάφεραν οι Τούρκοι και γέμισαν το γήπεδο τους και υποστήριξαν την ομάδα τους, έτσι αντίστοιχα να γεμίσουμε και εμείς το Ρέντη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. Μετά την τιμωρία έδρας που είχαμε από πέρσι,  πλέον έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να μας δουν από κοντά. Φέτος κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Η ομάδα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ. Η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα ακόμα πιο δυνατή και να πάμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη».

Για την καλή εικόνα της ομάδας στα έως τώρα παιχνίδια: «Ο σκοπός είναι να αρέσουμε στον κόσμο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι η ομάδα έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γνωρίζετε ότι είναι σχεδόν καινούργια ομάδα. Πέραν των τεσσάρων αθλητών που ήμασταν και πέρυσι, όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες μας είναι καινούργιοι και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας. Παιχνίδι με το παιχνίδι η αγωνιστική μας εικόνα θα γίνεται καλύτερη. Είναι πολύ καλή η προσπάθεια που γίνεται με το OSFPTV και μπορεί ο κόσμος να μας δει και από το σπίτι του. Εμείς από την πλευρά μας, σαν αθλητές, θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο να μας δίνει ώθηση. Είναι ο 7ος παίκτης μας και η βοήθεια του είναι πολύτιμη».

Για τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Η νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε αυτό είναι το μότο και του προπονητή. Δεν χάνει ευκαιρία να μας το λέει στην αρχή κάθε εβδομάδας. Η νίκη σε κάθε παιχνίδι μετρά ακριβώς το ίδιο.  Πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μας  είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι από αυτά που περιμένετε, κόντρα στον περσινό πρωταθλητή. Όμως, είναι ένας αγώνας που το μόνο που θέλω είναι να κάνετε σωστά αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνει κανένας από εσάς τίποτα παραπάνω, παρά μόνο αυτό που σχεδιάζουμε καθημερινά». Αυτό είναι που ζητά ο προπονητής μας. Είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ είτε παίζουμε με μια νεοφώτιστη ομάδα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θεωρώ πως αυτό έχει ανάγκη η ομάδα. Η σωστή νοοτροπία χτίζεται και στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Άλλωστε όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, τα πάντα κρίνονται στα play-off οπότε είναι πολύ σημαντικό να μπούμε σε μια διαδικασία να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, να παίζουμε 100% κάθε φορά, προκειμένου να μην περιμένουμε κάποιο ιδιαίτερο παιχνίδι για να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

 

Για την απώλεια του περσινού τίτλου: «Το περσινό πόνεσε περισσότερο από κάθε τι. Χάσαμε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο μας και δίνω μια υπόσχεση, ότι φέτος αυτό δεν θα επιτραπεί!!!».

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω video

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button