ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να γίνουμε καλύτερη ομάδα»

Στους τομείς όπου ο Ολυμπιακός χρειάζεται βελτίωση, ώστε να εκπληρώσει τους υψηλούς του στόχους,  αναφέρθηκε ο Τάκης Λεμονής.

 

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ ακόμη δρόμο να διανύσει μέχρι να φθάσει στην κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος στάθηκε ο Τάκης Λεμονής.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, επίσης, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του οφείλουν να βελτιωθούν σε πολλούς τομείς, ώστε να γίνουν πιο συμπαγές σύνολο, ικανό να φτάσσει στην εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν οριοθετηθεί.

Παράλληλα επεσήμανε ότι χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους, για να καταφέρουνε να πετύχουν τους στόχους τους.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

 

Για το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές η ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο τέλος του πρώτου γύρου κατακτά και το πρωτάθλημα: «Είναι ένα μεγάλο ποσοστό και θα ήταν αδύνατο να το παραβλέψουμε. Πρέπει όμως να δούμε και τις βαθμολογικές αποστάσεις που είχε ο πρώτος από το δεύτερο. Υπάρχει στην κορυφή ένας πολύ έντονος ανταγωνισμός. Σίγουρα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τους 3 διεκδικητές. Βλέπουμε ομάδες, όπως ο Ατρόμητος, που συνεχίζει μια χαρά την αγωνιστική του πορεία. Νομίζω ότι δεν θα παίξει ρόλο ουσιαστικά σε αυτό το κομμάτι η διαφορά του ενός ή δύο πόντων».

Για το αν η ομάδα βρίσκεται κοντά στο επίπεδο που θέλει: «Νομίζω ότι έχουμε πολύ δρόμο. Θέλω να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή είναι αρκετοί τομείς που πρέπει να βελτιώσουμε. Σε μια ομάδα ο κόσμος βλέπει τα 90 λεπτά, εμείς βλέπουμε πάρα πολλά πράγματα, τα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτερη ομάδα σε πολλούς τομείς, τόσο αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συμπαγείς και πιο δυνατοί. Νομίζω ότι αρχίζουμε και μπαίνουμε σε έναν καλό δρόμο. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να πω ότι είναι ακόμα αυτό που θα ήθελα.  Αλλωστε, ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι, πάντα θα βρίσκω κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δείχνει υπομονή στο παιχνίδι του: «Είναι σημαντικό στο πως διαχειριζόμαστε τις εκάστοτε καταστάσεις. Μέχρι στιγμής είχαμε μια πάρα πολύ καλή αντίδραση στις ανατροπές. Εχουμε αρχίσει να έχουμε περισσότερη υπομονή, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια που παίζουμε κόντρα σε κλειστές άμυνες. Ο κόσμος μας βοηθάει και καταλαβαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλές πάσες, για να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουμε. Ο κόσμος αρχίζει και το νιώθει και μας βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό».

Το μήνυμα προς τον κόσμο: «Πάνω από όλα του ευχόμαστε υγεία. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να τους ευχηθείς. Θέλουμε να έρθει κοντά μας να μας βοηθήσει, καθώς όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι πάρα πολύ σημαντική η στήριξή του. Είμαστε σε μια δύσκολη χρονιά και εκεί είναι που θα γίνει η διαφορά. Ο κόσμος να μας στηρίξει με τη φωνή του. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button