ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να βρούμε το νικηφόρο μας σερί»

Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η νίκη σε βάρος της Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Έρικ Γκριν.

 

Στις ιδιαιτερότητες, αλλά και την σημασία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η αυριανή σπουδαία μάχη με τη Φενέρμπαχτσε εστίασε ο Έρικ Γκριν.

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από μία μεγάλη νίκη, που θα του δώσει την ώθηση να πιστέψει ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έρικ Γκριν:

Για το κλειδί που θα δώσει την νίκη:

«Το σημαντικότερο πράγμα για εμάς είναι η άμυνα. Πρέπει από την αρχή να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και επίσης να είμαστε αποτελεσματικοί και στη επίθεση. Η άμυνά μας όμως, τα ριμπάουντ και το πόσο δυνατά θα μπούμε στο ματς. Δεν γίνεται να ξεκινήσουμε όπως με την Μπάμπεργκ, δηλαδή το αρχικό 11-0 γιατί σε μία ομάδα όπως με την φενέρ είναι δύσκολο να μπορέσει να επιστρέψεις».

Για το κατά πόσο χρειάζεται ο Ολυμπιακός μία μεγάλη νίκη:

«Είναι ένα μεγάλο ματς αύριο. Εχουμε χάσει δύο ματς εντός έδρας και είναι η ευκαιρία μας να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Και όταν αντιμετωπίζεις μία μεγάλη ομάδα όπως αυτή και την κερδίσεις, μπορείς να ανακτήσεις το μομέντουμ σου. Και εμείς θέλουμε να βρούμε και πάλι το νικηφόρο μας σερί, να ανακτήσουμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση και να πάρουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά του».

Για τον Σλούκα και τον Ντίξον:

«Ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι ο Σλούκας και ο Ντίξον. Ξέρουμε ότι αυτοί οι δύο μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν, οφείλουμε να τους βγάλουμε έξω από το παιχνίδι. Να βγάλουμε ενέργεια, να παίξουμε καλή άμυνα. Χρησιμοποιούν πολλά σκριν επάνω στην μπάλα και πρέπει να είμαστε καλοί σε αυτό και να τους εμποδίσουμε τις εύκολες πάσες και οφείλουμε απο την αρχή να είμαστε δυνατοί».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Ολοι ξέρουμε πόσο συναρπαστικό κοινό είναι αυτό του Ολυμπιακού και την δύναμη που μας δίνουν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είναι δίπλα μας και ανυπομονούμε να παίξουμε απέναντί τους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button