ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να βρούμε ισορροπία”(Video)

Στο γεγονός ,ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρεί αγωνιστική ισορροπία , τόσο στο κομμάτι της επίθεσης όσο και της άμυνας, στάθηκε ο Μπέσνικ Χάσι μιλώντας στη Nova .

Με τον Κοσοβάρο προπονητή, να τονίζει στο πλαίσιο των δηλώσεων του για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης  ότι η ομάδα με τις επιστροφές των Βούκοβιτς-Μποτία και Ταχτσίδη θα βοηθηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα τη συνέντευξης του Χάσι:

Κατά γενική ομολογία ο Ολυμπιακός του Χάσι είναι μία ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και προσπαθεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η αναζήτηση ισορροπίας ανάμεσα στο επιθετικό και το αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού, είναι ένα θέμα το οποίο σας απασχολεί;

«Σαν προπονητής, είμαι προπονητής επιθετικού ποδοσφαίρου. Ως άνθρωπος έχω πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Και σαν παίκτης ακόμα περισσότερες εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Καταλαβαίνουμε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τα ευρωπαϊκά. Μπορούμε να παίζουμε επιθετικά. Όμως, αυτό έχει το ρίσκο και τον κίνδυνο να αφήνουμε ανοικτούς χώρους για τον αντίπαλο για να δημιουργήσει αντεπιθέσεις. Όπως είπατε και εσείς, είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί μία ισορροπία ανάμεσα στη σωστή άμυνα και το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε επιθετικά, χωρίς όμως να αφήνουμε την άμυνά μας ανοικτή όπως κάνουμε στο πρωτάθλημα, Πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι και καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι. Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάποια προβλήματα απουσιών ορισμένων αμυντικών μας.

Εδώ και πολύ καιρό παίζουμε χωρίς τον Μποτία, τον Ταχτσίδη και τον Βούκοβιτς, παίκτες οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Για τον Βούκοβιτς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει χάσει πάρα πολύ χρόνο με την ομάδα, γιατί είναι και καινούργιος παίκτης και δεν έχει βρει τους αυτοματισμούς με τους συμπαίκτες του. Επίσης λείπει πολύ καιρό ο Ταχτσίδης που λόγω της εμπειρίας του είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι σημαντικός και λόγω του αγωνιστικού πνεύματος, αλλά και επειδή είναι πολύ καλός στις μονομαχίες.

Πιστεύω πως όταν όλοι αυτοί οι παίκτες γυρίσουν, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλύτερα. Θα πρέπει η ομάδα να βρει σωστή ισορροπία. Στο πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται αμυντικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Και με πολύ δουλειά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε αυτή τη λύση».

Δείτε τις δηλώσεις του Χάσι πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button