Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να αγωνιστώ σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!»

12nic_7005

Στις υψηλές του φιλοδοξίες για τη συνέχεια της καριέρας του αναφέρθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένος να κάνει σπουδαία πράγματα στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, παρουσιάζεται ο Γιάνης Γιαννιώτας.

Ο 23χρονος διεθνής εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανειμού από τους «ερυθρόλευκους», θα τεθεί αντιμέτωπος των ρπωταθλητω΄νΕλλάδας στη φάαη των ομίλων του Europa League και σίγουρα αυτότ ο «αντάμωμα» αναμέεντια με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο νικηφόρο εκτός έδρας φιλικό με την Ολλανδία (1-2), μίλησε σε κυπριακό κανάλι και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, την παρθενική του συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ: «Νιώθω τέλεια στον ΑΠΟΕΛ, τα παιδιά μου συμπεριφέρονται άψογα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ νιώθω την αγάπη τους και προσπαθώ να το ανταποδώσω στο γήπεδο. Πέρασα πέντε υπέροχους μήνες πέρσι, έζησα απίστευτες στιγμές και από την στιγμή που υπήρχε αυτή η λύση δεν το σκέφτηκα και πολύ και ήρθα ξανά στο ΑΠΟΕΛ. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά και κάτι που αφήσαμε στη μέση από πέρσι, το Κύπελλο. Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου και προσπαθώ να την ανταποδώσω στο γήπεδο, κερδίζοντας τίτλους για την ομάδα».

Για την παρθενική του συμμετοχή στην Εθνική: «Για μένα ήταν παιδικό όνειρο να κληθώ στην Εθνική Ελλάδος, νιώθω απίστευτα όμορφα και προσπαθώ μέσα από τις εμφανίσεις μου με το ΑΠΟΕΛ να είμαι στις κλήσεις».

Για τις φιλοδοξίες του: «Το όνειρό μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο μπροστά σε κόσμο. Φιλοδοξίες υπάρχουν πάντα πολλές. Ένας από τους στόχους μου είναι να παίξω σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά έχω χρόνια μπροστά μου, δεν βιάζομαι. Φέτος στόχος είναι το νταμπλ με το ΑΠΟΕΛ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button