ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη στα Φάρσαλα για τους Νέους

Με 2-1 επικράτησε η Κ-20 του Ολυμπιακού του Αχιλλέα Φαρσάλων στο αποχαιρετιστήριο φιλικό της παιχνίδι επί θεσσαλικού εδάφους.

 

Αρκετά θετικά δείγματα γραφής παρουσίασε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί θεσσαλικού εδάφους στο παλίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας της

Οι πιτσιρικάδες του Βασίλη Βούζα επικράτησαν με 2-1 στα Φάρσαλα του τοπικού Αχιλλέα, παρουσιάζοντας πολύ καλή εμφάνιση για τα δεδομένα της εποχής και φάνηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια προετοιμασίας, που έδωσαν στα Χάνια του Πηλίου

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 χάρη σε σουτ του Βάρκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 18′, ενώ η ισοφάριση σε 1-1 ήρθε στο 31′ με το πέναλτι του Βούλγαρη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες με τους Βάρκα και Τσερκώνη, ενώ είχε και δοκάρι στο 62′ με το Δήμο. Η νίκη με 1-2 ήρθε τελικά στο 72′ με το γκολ του Βοΐλη μέσα από τη μικρή περιοχή.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας τόνισε: «Μοντάρουμε καθημερινά την ομάδα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά. Κοιτάμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά, γιατί φέτος έχουμε να αγωνιστούμε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και θα πρέπει να έχουμε πολλές επιλογές ποδοσφαιριστών και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού».

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Κουτσουκέρας, Καραμπούζης, Μπένος, Μάρκου, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Κόλα, Λόλας, Καραγκούνης, Βούλγαρης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κούλπας, Τλούπας, Κούσιας, Παπαδημητρίου, Κομισόπουλος, Γιώργης, Καραμπίνας, Ποτόσογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Γαλούπης, Ράμα, Λάμπρου, Τσερκώνης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης, Βάρκας, Κηπουρός, Βρουσάι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Αγιώτης, Κυριακόπουλος, Πέιος, Νεοφυτίδης, Δήμος, Κατσούκης, Ζιάκας, Κιρτζιαλίδης, Βοΐλης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button