ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Νίκη με τη βοήθεια των οπαδών μας!»

Η αξιοποίηση της πανίσχυρης έδρας του Ολυμπιακού είναι το ζητούμενο για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος απηύθυνε έκκληση τον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας.

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες των παικτριών του εξέφρασε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς

Ο Σέρβος αρχιτέκτονας των επιτυχιών της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου τόνισε ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των παικτριών του , ενώ δεν παρέλειψε αν ζητήσει την στήριξη των οπαδών της ομάδας

«Θα ήθελα να καλωσορίσω την Μπούρσα. Υπάρχει πολύ καλή σχέση μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που θα τους αντιμετωπίσουμε και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Για την Μπούρσα σε σχέση με πέρυσι: «Η ομάδα μας έχει αλλάξει λιγότερο σε σχέση με την Μπούρσα αυτή τη χρονιά. Έχουμε συλλέξει πολλές πληροφορίες, καθώς το σταφ μας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

Για το που θα κριθούν οι τελικοί: «Τα πάντα είναι σημαντικά σε έναν τέτοιο αγώνα. Διάφορες λεπτομέρειες που μπορούν να προκύψουν, είναι σημαντικές».

Για το τι σημαίνουν για το σύλλογο οι δύο ευρωπαϊκοί τελικοί στο βόλεϊ, σε Άντρες και Γυναίκες: «Είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αλλά για σύσσωμο το ελληνικό βόλεϊ».

Για το αν θα πρέπει να πάρει η ομάδα «καθαρή» νίκη στο πρώτο ματς: «Σίγουρα μία «καθαρή» νίκη θα ήταν το καλύτερο δυνατό. Πιστεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, με τη βοήθεια των οπαδών μας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, στους δύο γύρους έχουμε παίξει καλύτερα εντός έδρας, και στους άλλους δύο καλύτερα εκτός. Οπότε, όλα είναι σχετικά»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button