ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για πολλούς λόγους

Το παιχνίδι με τη Λουκέρνη δεν είναι ένα απλά μία ρεβάνς διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό, αλλά αποτελεί ένα ακόμα καλό τεστ για την ετοιμότητα της ομάδας, όσον αφορά στη συνέχεια.

Με την  ομάδα να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας και έχοντας δώσει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι, ο  Μαρτίνς ξέρει ότι η ομάδα του έχει ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα με τις επερχόμενες μεταγραφές.

Μην ξεχνάμε ότι Νάτχο, Μεριά και Τοροσίδης δεν έχουν παίξει ακόμα (ο “Τόρο” δευτερόλεπτα”), ενώ θα έρθουν  Γκιγέρμε ,Κούκα και ίσως ένας ακόμα παίκτης για τα άκρα. Για αυτό έχουμε γράψει και άλλες φορές ότι η ομάδα χρειάζεται την υπομονή και τη στήριξη μας γιατί ο Μαρτίνς, που είναι ένας “κανονικός” προπονητής που δουλεύει  με πρόγραμμα και όπως πρέπει.

Οσον αφορά στο παιχνίδι με την  Λουκέρνη ,ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει όχι μόνο για το καλό του συλλόγου και για το “χτίσιμο”  της ψυχολογίας  εν όψει της συνέχειας, αλλά και για το καλό της Ελλάδας που χρειάζεται βαθμούς για να μπορέσει να βρίσκεται  ψηλά στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button