Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκησε η ΟΜΑΔΑ

14527511_851592908309643_1976812902_n3-0 και η ….όμορφη πελατεία συνεχίστηκε. Κάποιοι έβγαλαν γλώσσα, άλλοι πήγαν να  πανηγυρίσουν πριν το ματς, κάποιοι άλλοι μίλαγαν για εύκολο διπλό..Και πάλι  όμως βρέθηκαν στο καναβάτσο..Εκεί  που πέφτει όποιος νομίζει ότι  σε ένα αγώνα  θα κερδίσει με τα λόγια..

Τα παιδιά της ΑΕΚ μπήκαν στο  γήπεδο και νόμιζαν ότι  θα βρούν αντίπαλο τους μία διαλυμένη ομάδα. Ετσι είχαν φροντίσει να τους μεταφέρουν κάποιοι που ενθυμούμενοι παλιές εποχές νομίζουν ότι είναι τσάμπα μάγκες του 1990..

Ωστόσο, την ώρα που ίσως και πολλοί Ολυμπιακοί, μετά το στραπάτσο του ΑΠΟΕΛ, περίμεναν τα χειρότερα είδαν μία ομάδα πραγματικά χαλύβδινη, η οποία αν συνεχίσει να μπαίνει έτσι στο γήπεδο θα πάρει εύκολα το Πρωτάθλημα και θα κάνει μία εξαιρετική πορεία  στο Γιουρόπα. Δεν ξέρω τι  έγινε στο Ρέντη από την Πέμπτη και μετά. Αυτό που είδα όμως μέσα στο γήπεδο ήταν 11 λιοντάρια. 11 μάγκες, που μπήκαν μέσα στο γήπεδο αποφασισμένοι για να παίξουν μπάλα  και να αφανίσουν τον αντίπαλο τους.  Πρώτος και καλύτερος ο Ιντέγε. Μου έμοιαζε λες και ήταν σεληνιασμένος. Πρώτος στις μπάλες ,γκολ ,ένα ακόμα στην ΑΕΚ ,παθιασμένος, παντού στην επίθεση. Ενας Φορτούνης που ακόμα είναι στο 30% ,αλλά ακόμα και έτσι βγάζει ποιότητα. Είναι παίκταρος ,δεν το συζητάμε, πρέπει όμως να μάθει να διαχειρίζεται καλύτερα τον εαυτό του.

Ο Σεμπά σίγουρα δεν διαβάζει και δεν βλέπει όσα γράφονται για αυτόν. Δεν είναι παίκτης του επιπέδου του Ολυμπιακού, αλλά δίνει την ψυχή του. Ο Ελ Γιουνούσι είναι ένας πραγματικός διάολος. Ο Μάρτινς αλάνθαστος. Δεν έκανε ούτε ένα λάθος και αποδεικνύει ότι ο Μπέντο τον αδίκησε μη χρησιμοποιώντας τον από  την αρχή στο ματς με το ΑΠΟΕΛ. Για τα υπόλοιπα παιδιά έχω αναφερθεί άλλες φορές..

Σήμερα λοιπόν νίκησε η ομάδα. Βγήκε ο εγωισμός, ίσως ακόμα και στον ίδιο τον Μπέντο. Δεν θα πω  ότι η νίκη είναι έργο Μπέντο, αλλά είναι νίκη ΟΛΗΣ της ομάδας. Σήμερα είδα και τον Σάββα Θεοδωρίδη να πηγαίνει να ασπάζεται μετά το γκολ  που πέτυχε τον “Φορτού” .Μεγάλο πράγμα η παρουσία του Σάββα στα αποδυτήρια. Μακάρι να βλέπουμε τέτοιο Ολυμπιακό να χαίρονται τα ματάκια μας και να τρέμουν οι αντίπαλοι.

Και μιας και μιλάμε για αντίπαλους. Τι θα σκαρφιστούν πάλι ως δικαιολογία..Η διαιτησία 30-70 τους έπαιξε..Τον Παναθηναϊκό ..καροτσάκι τον πάνε και ο ΠΑΟΚ μοιάζει ανίκανος να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί για το Πρωτάθλημα στο ξεκίνημα της σεζόν .

Ειδική μνεία και  για τον κόσμο. Απίστευτος παλμός .Δύναμη- Θρυλική ψυχή.. Τα Βίντεο…τα είδατε..Είναι αυτά που λένε και την αλήθεια…Τα υπόλοιπα είναι ΑΠΛΑ λόγια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button